a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
Image Alt

За “Неща с душа”

Какво се крие зад името ни?

От няколко месеца във Варна вече съществува “Неща с душа” – едно социално предприятие с двойна кауза, в което наемаме хора с увреждания и специални нужди и правим образователни играчки, игри и материали за деца в предучилищна и начална училищна възраст.

Защо, избирайки продуктите на “Неща с душа”, подкрепяте “двойна” кауза? Защото от една страна подпомагате хората с увреждания, за да продължат да имат устойчиви работни места в рамките на социалното предприятие и да упражняват правото си на труд, а от друга – децата в предучилищна и начална училищна възраст, както и тези със специални образователни потребности, за да се радват на образователните игри и материали, които нашето социално предприятие изработва с много любов и грижа.

Всеки един артикул е внимателно подбран или специално разработен от нас,  в него е вложена много мисъл и любов, ръчно е обработен и опакован от нашия екип. Той има история, така да се каже притежава душа и свой живот, с което се различава от артикулите, предлагани в големите вериги магазини и масовите продукти.

Обръщаме внимание и на децата със специални образователни потребности, вдъхновяваме се от новите тенденции в обучението и вярваме, че ученето чрез игра е най-ползотворно и трайно за детския “попиващ ум”.

Освен, че нашите обучителни материали улесняват работата на педагозите и на децата, ние можем да изработим материал по Ваш дизайн, адаптиран за Вашите нужди или брандиран с Вашето лого.

a
Ярки цветове

Детските сетива се привличат от ярки и контрастни цветове, затова и нашите продукти са толкова цветни. Използваме специални безвредни бои и лакове за играчки.

a
Естествени материали

Ние държим децата да се докосват до естествени материали, затова за нашите продукти използваме високачествени дърво, текстил, картон.

a
Учене чрез игра

Черпим вдъхновение от методите на Монтесори, Уолдорф и новаторските образователни тенденции, като поставяме детето в центъра на обучителния процес.

За нас - Неща с душа

Нашият всеотдаен екип

Запознайте се с членовете на нашия всеотдаен екип - цветни хора с цветна ``душа`` и със специална мисия.