a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us

За връзка

Image Alt

Кунка Великова

Съосновател на "Неща с душа"

Неща с душа е много неща: сбъдната мечта, идея в развитие, стремежът да направим света малко по-добро място, възможността да вложа себе си  и цялата си същност в това, което правя.”

Кунка обича да прекарва време със семейството и приятелите си, да чете, да си прави дълги разходки, да танцува. Тя е припряна, откровена, креативна и целеустремена.

Най-много се мотивира от ситуации, които някой определя като “трудни”. Дразни се, когато някой каже, че нещата не зависят от мен/него/нас. Нейното мото е, че винаги има какво да направиш, кажеш, покажеш, за да повлияеш на реалността около себе си.

Иска да вижда повече хора, които вярват в себе си и не се страхуват да действат и да следват мечтите и целите си!

Позиция:
Съосновател

Какво нещо уникално от себе си ще вложиш в работата си за "Неща с Душа:"
Ще вложа своето въображение, любовта си към децата и детското във всеки един от нас, опитът си в ученето чрез забавление и игра.

Твоето послание към хората, които ще си купят и ще използват "Неща с Душа":
Да влагат въображение и любов във всичко, което правят! Да продължават да откриват света около себе си, да търсят различното, истинското, нещата и хората с душа. Да помнят, че най-доброто учене и най-продуктивната работа се случват, когато се забавляваш и се наслаждаваш на това, което правиш

За контакти:

Email: info@neshtasdusha.com

Тел: +359 896 807 605

Кунка Великова - Неща с душа