Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us

Неща с душа

Коледни Неща с душа

Коледните Неща с душа

Благотворителна кампания „Коледа е…“

Всеки път по това време на годината ателието на Неща с душа заприличва досущ на работилницата на Дядо Коледа. Тази година започнахме подготовката още от лятото и сме сътворили разкошна колекция коледна украса, играчки за елха, творчески комплекти и подаръчни кутии! Новината тази Коледа е съвместния ни специален комплект „Коледа е…“ – продукти на четири любими социални предприятия: Пекарна „Радост“, Живот със синдром на Даун, Социалната чайна и „Неща с душа“ в подаръчна дървена кутия в подкрепа на цели четири социални каузи!

Коледа е …. време за корпоративна социална отговорност

С Коледната ни кампания се стремим да достигнем до още повече граждани, фирми, институции и партньорски организации, които да станат наши съмишленици и да подкрепят каузата ни за запазване и устойчивост на работните места на хората с увреждания, заети в социалното предприятие. Изберете за своите клиенти и служители, както и за своите близки, подаръци с кауза, които носят промяна!

От тази година организираме Коледни творчески работилници + тиймбилдинг за фирми от Варна, които да проведем на място и да осигурим всички необходими материали. Член на екипа ни води работилницата стъпка по стъпка и помага на всеки участник да изработи своя уникален коледен сувенир. Работилниците, които сме провеждали до момента бяха много успешни: носят много усмивки, сплотеност и усещане за направено добро.

Коледа е … време за весели игри с децата

Специално за Коледа подготвихме и тези нови творчески комплекти. С тях креативните деца се превръщат в художници и декоратори и сами изработват украса за елха или коледна картичка-сувенир. Идеални са за творчески работилници в детската градина, както и за индивидуални занимания далеч от екрани.

Неща с душа е социално предприятие за детски образователни игри и материали, които сами по себе си са прекрасен коледен подарък за всяко дете.

Избери от тях за най-малките в семейството или направи подарък на дете в нужда – така ползата ще се умножи. С всяка покупка подкрепяте хората, заети в социалното предприятие, да имат устойчиви работни места и да упражняват правото си на труд и социално включване.

Коледа е … споделени моменти с близките

Чували сте, а може би и спазвате поверието, че всяка година трябва да поставим по една нова играчка на елхата. Защо да това да не бъде някоя от тези, които изработихме, оцветихме и опаковахме ръчно с надежда за топли и споделени празници? Красиви са, нали?

Поканете уюта и топлината у дома! Коледа е време за осъзнатост, добри дела и споделени моменти с близките!

Екипът на Неща с душа ви желае Весела Коледа и Щастлива Нова Година!

Публикувай коментар