Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us

Неща с душа

2021 година в цифри

За трета поредна година правим своята равносметка за свършеното, отбелязваме постиженията си и малките стъпки, които сме извървели по пътя си, за да ги превърнем в поводи за гордост. Ето кои събития решихме да отличим като най-съществени за 2021:

ПОРТФОЛИО

Обогатихме нашето продуктово портфолио като вече имаме повече от 90 различни артикули за деца, разпределени в пет продуктови категории. Сред тях са образователните игри и материали, както и тематични комплекти, включващи определени продукти в дадена дидактична област. Отделно от тях, но извън тази бройка, добавяме сезонни и празнични продукти (за Коледа, Великден, 1 и 8ми март и др.), с които продуктите ни надхвърлят 100. 

НАЙ-УСПЕШЕН ПРОДУКТ

Най-продаваните образователни продукти за 2021 са магнитната азбука, следвана непосредствено от Моят дневен режим и Пълна серия материали за проследяване.

ЧЛЕНСТВО

Неща с душа ЕООД е официално вписано под №29 в регистъра на социалните предприятия към Министерството на труда и социалната политика, както и под №616 в регистъра на специализираните предприятия и кооперации в Агенция за хората с увреждания. Двете удостоверения можете да откриете тук.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

През 2021 година на ФБ страницата на Неща с душа се проведоха 4 конкурса за детски рисунки – Зима, Пролет, Лято и Есен. В тях се включиха над 450 деца на възраст от 3 до 14 години. Сред тях имаше деца от различни школи, градини и училища, българчета, живеещи в чужбина, както и дечица със специални потребности. Всички рисунки бяха включени в красив стенен благотворителен календар за 2022 година в подкрепа на каузата на SOS детски селища България.

ИМЕЙЛ БЮЛЕТИН

През 2021 продължихме да изпращаме по имейл на своите абонати информационни бюлетини с новини, анонси за събития и промоции.  Вижте ги всички тук, а ако желаете да се абонирате, направете го оттук.

БЛОГ

В блога ни вече има повече от 20 авторски статии на теми, свързани с образованието, ранното детско развитие, родителството. Създаването на полезно съдържание се оказа много ключово, очаквано и ценно за нашите последователи. Пишете ни на info@neshtasdusha.com с идеи за теми, за които ще ви бъде интересно да четете в блога. 

ПРОЕКТИ

През 2021 доставихме образователни материали за обучение на деца и ученици на 50 основни и средни училища и 28 детски градини по проекти „Подкрепа за приобщаващо образование“, „Гаранция за детето“ и „Приказка ми разкажи, приятел ми бъди!“. Благодарение на тях, материалите от „Неща с душа“ ще помагат на децата с обучителни затруднения, специални потребности, както и на деца от ромската етническа общност.

КОРПОРАТИВНА СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ

За поредна година отбелязваме голям интерес от социално отговорни компании, които си поръчват при нас фирмени подаръци, сувенири и благотворителни календари като част от стратегията им за корпоративна социална отговорност. Тази година с благодарност ще споменем Нова Броудкастинг Груп, Аксидиа, Емая Арт, Община Белослав, Община Крумовград. Ако вашата компания иска също да се включи, вижте как и защо в тази статия.

Публикувай коментар