Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us

Неща с душа

Организиране на детски рожден ден - Неща с душа

Организация на детски рожден ден

План

Понякога организирането на детски рожден ден е истинско предизвикателство. Можете да наемете парти агенция, която да се погрижи за всичко, или сами да си поръчате и купите необходимите материали и да се заемете лично с организацията. Но дори и да се спрете на семпло отбелязване в тесен кръг, е полезно да си съставите план. Това ще ви спести излишни главоболия и неприятни изненади в последния момент. Ако детето ви е в подходяща възраст да участва, тогава е задължително да го включите в подготовката и да вземете предвид желанията му.

За улеснение подготвихме за вас планер с чеклист за организация на детски рожден ден, който можете да изтеглите и принтирате оттук.

https://neshtasdusha.com/wp-content/uploads/2021/10/планер-за-рожден-ден.pdf

Тема

Често украсата, тортата, поканите и подаръчетата за гостите на детски рожден ден са обединени от някаква тема. Това може да е любимо детско филмче, приказен герой, хоби (танци, видеоигри, музикален стил или инструмент) или просто някаква цветова комбинация, на която да се подчини цялото парти. Това прави забавата по-интересна за децата, а организацията му предизвиква креативността на родителите.

Място

В зависимост от сезона може да е на открито или на закрито, в детски клуб, заведение или в мола. Преценете локацията и според това дали искате мястото да е единствено за вашето тържество, колко човека сте поканили, какво е менюто и какви са допълнителните възможности за анимация, предлагани там. Ако пък решите да направите ретро парти у дома, няма да се занимавате с резервации, но всичко останало ще е на вашите плещи.

Гости и подаръчета за благодарност към тях

Направете списък на гостите – деца, родители, роднини. Броят на гостите е определящ за мястото на партито, големината на тортата, количеството почерпка, както и за така популярните наполедък подаръчета за гости. Вече е нещо обичайно да се поднасят малки подаръчета на гостите в знак на благодарност за това, че са дошли на нашия празник. Независимо дали е сватба, юбилей, кръщене, погача на бебе или детски рожден ден, тези дребни подаръци са мил и личен жест към присъстващите и даряват приятна емоция и усмивки.

Неща с душа можем да ви помогнем при изработването на тези подаръчета.

Можете да поръчате комплекти гривнички за приятелство за всички деца на тържеството. Подходящи са както за момичета, така и за момчета. Можем да гравираме послание на дървените матрици, така че да останат приятен спомен. Сайтът калкулира отстъпка за количества.

За рожден ден на тема „Малкият принц“ сме правили за подарък дървена мини игра за планетите с гравирано послание от рожденика към гостите и датата на събитието.

Игра-подарък за гостите на детски рожден ден

Ако сте сръчни, можете сами да си изработите такива подаръчета или да се свържете с нас и да ви направим нещо персонализирано по ваша идея. Ето някои примери:

Празнична украса

Какво е рожден ден без украса? Ще изброим набързо основните компоненти: балони с хелий, шапки, маски, парти артикули, т.нар. пропсове за снимки, рамка за снимки, банер с надпис, конфети.

Модерно е да се прави сладък бар или сладка маса, на която се поставят тортата, бонбони, меденки, лакомства, кани с лимонада. Декорира се според темата на партито. Може да има арка от балони, банер с името на рожденика, на колко години става.

Анимация

Забавлението е ключово на парти за детски рожден ден. Най-често родителите се обръщат към професионалисти в тази област – аниматори, които ангажират децата в различни игри и занимания, съобразно тяхната възраст. Ако децата са по-големи, можете да им организирате лов на съкровища. Вижте как от тази статия в нашия блог. Каквито и състезателни игри да им планирате, помислете за награди, както за победителите, така и за победените. Децата ги обожават и така няма да има сърдити.

Само не забравяйте свещичките за тортата на вашия рожденик – отредили сме им място в чеклиста с важните неща. Ако сте изпълнили всичко по организацията вече сте напълно готови за:

Тооорта! Тооорта! Тооорта!

Публикувай коментар