Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us

Неща с душа

Подаръци, на които децата ще се радват, дори и без повод

Децата винаги се радват на подаръци. Дори да няма конкретен повод, те винаги очакват по нещо мъничко от баба или леля. А пролетта, Цветница и Великден предполагат, че най-после ще се съберем в малко по-широк семеен кръг и идеи за подходящи подаръци няма да бъдат излишни.

Предложенията, които ще намерите тук, освен полезни и забавни, са в подкрепа на благородна социална кауза и изработени в социално предприятие „Неща с душа“ от хора в неравностойно положение.

Подаръци за Цветница и Великден на цени под 10 лева

Децата обожават да творят, а всеки момент, в който не са пред екрана, е истински празник. С тези достъпни и оригинални творчески материали за оцветяване, ще подарите забавни моменти офлайн и ще си направите прекрасна декорация за Великденските празници.

Подаръци за най-малките на цени до 25 лева

Бабо, какво ми носиш? – питат ли питат малките любопитковци. Вместо шоколади и бонбони, които повечето майки не одобряват, ето ви полезни идеи за подарък за внучетата, скъпи баби!

Дребни подаръци на цени под 15 лева

В днешните времена по-рядко си ходим на гости, но дори и да се уговорим за разходка в парка с приятелско семейство с малко дете, е хубаво да не бъдем с празни ръце.

Цветни пролетни подаръци, подходящи за различни възрасти

Имаме прекрасни цветни предложения за подаръци за децата, родени през пролетта и за всички, които празнуват имен ден на Благовещение, Лазаров ден, Великден, Цветница и Гергьовден!

Персонализирани подаръци – с име и лично послание

Какво по-лично и изработено специално за детето от персонализиран подарък? За тези специални подаръци предлагаме и безплатно гравиране на послание или пожелание от ваше име.

Тези и много други играчки и образователни материали, можете да разгледате и поръчате в секцията МАГАЗИН на сайта.

Харесайте страницата ни във Facebook и последвате профила ни в Instagram.

Публикувай коментар