Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us

Неща с душа

Постижения за 2020 - Неща с душа

2020 година в цифри

Няма човек, който да не запомни изминалата 2020 година. Ние ще се фокусираме върху позитивното и ще отбележим онова, което постигнахме, въпреки трудностите извън нас.

ПОБЕДАТА

През 2020 „Неща с душа“ станахме големият победител в конкурса за социални предприемачи ПРОМЯНАТА на Нова Броудкастинг Груп и Reach for Change – България. Благодарение на всички, които повярваха в нас, постигнахме тази цел и с още по-голям ентусиазъм и отговорност продължихме да работим в подкрепа на нашата двойна социална кауза.

НАЙ-УСПЕШЕН ПРОДУКТ

Най-продаваният продукт за 2020 е веселата магнитна азбука, следвана от криви линии за проследяване. Съответно за втора поредна година най-успешната продуктова категория в нашия електронен магазин е „Аз пиша и чета“.

ИМЕЙЛ БЮЛЕТИН

През 2020 продължихме да изпращаме по имейл на своите абонати информационни бюлетини с новини, анонси за събития и промоции. Вижте ги всички тук, а ако желаете да се абонирате, направете го оттук.

БЛОГ

В блога ни вече има повече от 20 авторски статии на теми, свързани с образованието, ранното детско развитие, родителството. Създаването на полезно съдържание се оказа много ключово, очаквано и ценно за нашите последователи. Пишете ни на info@neshtasdusha.com с идеи за теми, за които ще ви бъде интересно да четете в блога. 

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

През 2020 стартирахме собствен YouTube канал, който съдържа близо 30 видеа с демонстрации на образователни продукти от нашия асортимент, както и с интервюта и интересни факти за хората от екипа ни. Разгледайте ги и се абонирайте оттук.

Към 1 януари 2021 в Instagram имаме 788 последователи. Не знаем много ли са или малко, но от тази социална медия получаваме изключително позитивна и продуктивна комуникация с интересни и вдъхновяващи хора! Последвайте @neshta.s.dusha в Instagram.

Хората, харесващи страницата ни във Facebook са вече повече от 10 000. Благодарим ви, скъпи приятели!

Публикувай коментар