Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us

Доставка и плащане

Доставка и начин на плащане

Доставката се извършва с куриерска фирма Спиди до офис или адрес на клиента. Срокът за изпращане е 1-5 работни дни след получаване на поръчката Ви, с изключение на продуктите, които са в предварителна продажба или се изработват по поръчка. Поръчките, направени през почивни и празнични дни се обработват в първия работен ден. Ако поръчката Ви е необходима в по-кратък срок или е спешна, моля пишете ни или се свържете с нас на посочените телефони. 

Безплатна доставка до избран офис на Спиди за всички поръчки над 120 лева! 

Времето за доставка  е между 1 и 2 работни дни, според избрания от вас начин на доставка и населеното място. Работното време на куриерската фирма е от 9 до 18 ч., като часът за доставка зависи изцяло от техния график.

Ако изберете доставка до офис на куриер, молим отбележете конкретния офис, от който желаете да вземете поръчката си.

Опция преглед и тест: Изпращаме всички продукти с опция Преглед и тест, така че ако забележите някаква нередност, моля свържете се с нас, за да решим заедно как да процедираме.

Можете да платите своята поръчка при нас по един от следните начини:

  • чpeз нaлoжeн плaтeж на куриера
  • с бaнĸoв пpeвoд
    Бaнĸoвa cмeтĸa в Пощенска банка:
    ІВАN: BG69BPBI79451071716001
    ВІС: BPBIBGSF
    Πoлyчaтeл: Неща с душа ЕООД

Ако желаете да Ви издадем фактура, моля попълнете данните на фирмата в поле Бележки при изпращане на поръчката. Ако сте пропуснали да го направите, може да ни се обадите по телефона за доуточнение.